Winkelmandje is leeg

Meesterschap zonder (klus)kopzorgen

'Ai. M'n trap is aan vervanging toe, dat zal geld kosten!' Misschien herkenbaar, maar niet noodzakelijk ook waarheid. Biedt je trap immers nog de structurele stevigheid die je van een trap moet kunnen verwachten, dan is het misschien niet nodig om meteen een nieuwe, prijzige trap te laten plaatsen, en kan een opfrisbeurt soelaas bieden. Met Maestro Steps kan je in 1-2-3 zélf je trap renoveren, via een handig trede-over-trede systeem. Het resultaat? Een trap die er splinternieuw uitziet, maar dan zonder de splinters, de kopzorgen noch de kosten van een volledig nieuwe trap. 

Waarom Maestro Steps

Budgetvriendelijker dan een nieuwe trap

Met Maestro Steps hoef je niet langer te vrezen voor de hoge kosten van een nieuwe trap, noch voor de moeite die gepaard gaat met bv. het uitbreken, afschuren of laten luchtgommen of zandstralen van je trap. Het innovatieve trede-over-trede traprenovatiesysteem vormt het budgetvriendelijke alternatief om je bestaande trap te transformeren tot een prachtig nieuw exemplaar. Zonder hoge kosten en zonder gedoe!

Makkelijk te plaatsen, zonder breekwerk

Een frisse trap zonder de gedoe van breekwerk en hoge kosten? Dat is precies wat Maestro Steps biedt. Het enige wat je hoeft te doen, is je trap opmeten, de onderdelen op maat zagen en de nieuwe treden op je bestaande trap plaatsen.

Duurzaam, slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Met Maestro Steps haal je niet enkel schoonheid, maar ook duurzaamheid in huis. Het trede-overtrede traprenovatiesysteem is immers gemaakt van hoogwaardige, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke materialen. Die materiaalkeuze maakt dat de treden bestand zijn tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen. Bovendien vallen ze ook eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

Diagram
 1. Traptrede
  Het Maestro Steps gamma biedt traptreden aan tot maar liefst 130 cm breed.
 2. Stootbord
  Dit is de tegentrede die verticaal op je traptrede rust.
 3. Kantenband
  Via de Maestro Steps kantenbandjes kan je de open zijkant van je trap netjes afwerken.
 4. Afwerkingsblokje
  Het afwerkingsblokje wordt bevestigd aan de zijkant van een open trap, als versteviging voor de kantenband.
 5. Overgangsprofiel
  De trapneus met aluminium overgangsprofiel zorgt voor een perfecte en veilige overgang tussen de bovenste trede en de vloer.
 6. Trap overloop
  Werk de trapoverloop af met vloerplanken in hetzelfde decor als de trap zelf.
 7. XXL dubbele traptrede
  NIEUW: De XXL dubbele traptrede is maar liefst 61 cm diep.

Bereken je trap

Krijg meteen een prijsindicatie, alle benodigde producten en info over de dichtstbijzijnde verdeelpunten voor jouw gewenste trap.